Äänikirja 1 lähti painoon

Kirjoittajan pitkä puurtaminen ja vaparifanien pitkä odotus palkitaan vihdoinkin: Pianovapari.com – Äänikirja 1 lähti tänään painoon!

Matka cd-muotoisen vaparimatskun tuottamisen parissa on ollut pitkä ja antoisa. Viime kesänä (2011) arvelin Äänikirjan valmistuvan syksyksi 2011, mutta arvio osoittautui olevan noin puoli vuotta etukanttiin. Missään vaiheessa ei ole ollut oikeastaan sen kummempia kommelluksia, mutta neljän cd:n biisien ja spiikkien työstäminen on vain ottanut odottamattoman paljon aikaa.

Jollakin tapaa höntti olo, kun homma ei tästä eteenpäin olekaan enää omissa käsissä. Vastuu Äänikirjan valmistumisesta siirtyi nimittäin tänään painolle, joka lupaili valmista muutamassa viikossa. Kalkkiviivoilla siis ollaan!

Äänikirja sisältää siis neljä cd:llistä Pianovapari.com – Oppikirja 1:n rinnalle rakennettua materiaalia. Levyiltä löytyvät kaikkien Oppikirjan biisien bänditaustat sekä malliversiot ja näiden lisäksi syventävää puhemuotoista opetusta kaikkiin Oppikirjan lukuihin.

Tulen kirjoittelemaan lähiaikoina lisää tarinaa Äänikirjasta ja sen tekemisestä. Matkalta on tarttunut monta mielenkiintoista tarinaa kerrottavaksi.

Kommentoi