Tulossa: Pianovapari.com-podcast

Pianovapari.com-oppikirja 1 on saanut innostuneen vastaanoton. Ennakkotilaussuman purkautuessa on välillä aikaa katsoa hieman postituspöytää pidemmällekin. Olenkin jo aloitellut kulisseissa seuraavaa työvaihetta…

Tänä keväänä näillä sivuilla alkaa ilmestyä Pianovapari.com-podcast. Jos podcast on sanana outo, niin kysymys on normaaleista mp3-tiedostoista, joita voi kuunnella suoraan nettisivuilta, sivuston RSS-syötteen kautta tai esim. Applen iPodilla. Podcastien aiheena on – kuinkas muuten – juuri julkaistun kirjan sisältö. Lähetyksissä kirja käydään läpi luku luvulta noin 5-10 minuutin jaksoina.

Ääniformaatti antaa mahdollisuuden avata kirjan asioita eri tavalla kuin oppikirjan sivut. Lukuja käsitellään leppoisasti jutustellen ja tietysti myös soivia esimerkkejä käyttäen. Olen jo aloittanut valmistelut lähetysten suhteen: sopivan kuuloinen saundi on löytynyt, lähetyksen luonteva formaatti muotoutunut ja tunnari sävelletty.

Aijoo, ja mikä parasta – Pianovapari.com-podcast on täysin ilmainen. Jaksoja alkaa putkahdella sivustolle viikoittain vielä helmikuun 2010 aikana näille sivuille. Pysy siis kuulolla!

Kommentoi