Painokoneet käyntiin!

Vuosikymmen opetusta, kolme vuotta oivalluksia ja niiden muistiinpanoja opetusjakkaralla ja puolitoista vuotta leipomista, vatkaamista ja vaivaamista. Viimeinen piste on laitettu paikalleen ja kirja luovutettu kirjapainon käsiin. Sanoinkuvaamattoman upea fiilis! Vähän kuin ottaisi laskettelumonot jaloista täyden laskupäivän jälkeen… :)

Sen jälkeen, kun viimeiset suuret liikkuvat osat (kappalevalinnat, käsitteiden esittely, sivujärjestys, …) napsahtivat uomiinsa noin puolitoista kuukautta takaperin ja kirja oli ensimmäisen kerran ”valmis”, kertyi korjauslistaan vielä 368 pienempää ja suurempaa korjausta. Näiden lisäksi mittarin ulkopuolella kertyi vielä toinen mokoma dokumentoimattomia viilauksia. Eli paljon on virrannut vettä Oulujoessa vielä senkin jälkeen, kun tuntui, että tässäpä tämä suurin piirtein.

Kirjapainosta luvattiin painoajaksi luvattiin paria työviikkoa, minkä lisäksi selkämyksen metallilankasidonta vie vielä jonkun päivän. Näyttää siis, että ihan pukin konttiin kirja ei enää taivu, mutta kevätlukukauden alkuun kuitenkin. Kerron blogissa tarkemmasta julkaisupäivästä, kun tieto täsmentyy.

Ennakkotilauksen tehneet saavat lähiaikoina sähköpostitse kuponkia tilauksensa maksamiseksi ja sen jälkeen voikin alkaa odotella Posti-Kustin lähetystä.

Jos ei vielä tullut puheeksi: voi veljet, mikä fiilis!

Kommentoi