Julkaisuluvan metsästäjän päiväkirjasta…

Kellekään tätä blogia seuraavalle ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, että Pianovapari.com-kirjan loppuvaihetta on leimannut hittibiisien julkaisulupien metsästys maailmalta. Joidenkin luvanhaltijoiden koneisto tikittää kuin rasvattu, mutta toisten kanssa on ruosteisempaa.

Olen tavoitellut yhtä kustantajaa kesäkuusta saakka saadakseni luvat kahteen heidän hittibiisiinsä. Lukuisia sähköposteja on lentänyt ja kerran sain heidät jopa kiinni puhelimitse. Puhelu päättyi toiveikkaasti saadessani uuden sähköpostiosoitteen, jonka haltijan luvattiin hoitavan asian. Noh… Lupia ei elokuisen puhelun jälkeen kuitenkaan ole kuulunut. Juteltuani eilen sähköpostissa niitä näitä toisen kustantajan kanssa, sain heiltä mielenkiintoista tietoa tästä vaitonaisesta kustantajasta:

”…that company is experiencing heavy turbulence and great difficulties at the moment. You would have to get in touch with them direct, and if you’re lucky you will get a reply. I believe there are only two persons still working in their office…”

Notta jäitä poltellessa. Näiden parin hittibiisin kohtaloksi tulee siis jäädä ainakin tämän kirjan ulkopuolelle ja korvaan ne toisilla biiseillä kustantajilta, joihin ylipäänsä saa yhteyden! :) Mitä lähempänä maali häämöttää, sen kinkkisempää sen saavuttamisesta on näköjään tehty. Muutama hassu lupa enää!

One Response to “Julkaisuluvan metsästäjän päiväkirjasta…”

  1. Seppo Sundvall Says:

    Mahtaako valmistua jouluksi – olis jotain tekemistä pitkinä joulunpyhinä?

Kommentoi