Kirjan ensimmäinen luonnos valmis!

Valmiiseen Pianovapari.com-oppikirjaan on vielä kappaleen matkaa, mutta touhukkaita uutisia tähän väliin. Kirjan ensimmäinen luonnos on nyt nimittäin valmis! Mapissa on siis karvan vajaat sata sivua tiukkaa asiaa pianon vapaasta säestyksestä, joka kiertää nyt arvioitavana arvostetuilla opettajakollegoilla.

Ulkoasu alkaa myös lukkiutua uomiinsa. Alkuperäinen keskeltä taitettu A3 on saanut väistyä paremman ratkaisun tieltä. Monien hyllyissä majailee aaroneita ja kumppaneita, joista puuttuu muutama keskiaukeama niitin annettua periksi. Kirjan selkämykseksi tulee siis kierretty metallilanka eli wireointi. Plussana tässä versiossa on, että kirja pysyy auki pianon nuottitelineellä ja aukeaman toisen sivun saa tarvittaessa taitettua piiloon kirjaa rasittamatta.

Julkaisulupien kanssa riittää yhä savottaa – suuren maailman julkaisijoilla on isot hammasrattaat, jotka näyttävät pyörivän aika verkalleen, mutta touhu etenee siis hyvällä sykkeellä.

P.S. Arvokkaahkojen julkaisulupien johdosta kirjan hinta tulee hieman nousemaan julkaisun jälkeen. Jos haluat tilata Pianovapari.com-kirjan nykyiseen 29 euron hintaan (sis. postitus kotiin), toimi nyt!

Kommentoi