Kirjan kansiluonnos

Tulevan Pianovapari.com-oppikirjan kansi alkaa hahmottua. Tällä hetkellä se näyttää suunnilleen tämmöiseltä.
Pianovapari.com-kirjan kansi
Kannessa soittelee Pate Puolinuotti, joka seikkailee myös kirjan sivuilla ja antaa soittamiseen liittyviä vinkkejä. Mitäs tuumaat?

8 Responses to “Kirjan kansiluonnos”

 1. Markus Says:

  Hips,

  Ensin tuli matoset mieleen, mutta Puolinuotin Patehan se siellä! :-) Ehkä vielä vois miettiä tuota valkoista taustaa, että miten hyvin se toimii kirjan kannessa? Semmonen värimaailma, että pomppaa kirjapinosta esille.

 2. pietu Says:

  No Patepa semminkin! :) Joo, kieltämättä ittekin oon miettinyt, että pitäiskö sen valkoisen taustavärin olla jotain muuta. Oishan se tietysti ekolookista, jos jättäis osan sivusta vaille mustetta… :p Mutta pitääpä leikkiä vielä taustavärien kanssa, thänks!

 3. teija Says:

  Hei! Mahtavalta vaikuttaa! Viihdyttävän ja innostavan näköinen ulkoasu! Onko kirja ja pianovapari.com -sivut jotenkin linkitetty toisiinsa, jos kerran kirjan nimi on samalla tuo www-osoite? Ulkoasuun liittyen, minua tuo valkoinen väri ei haittaa..Selkeän näköinen. Musta kirjaimisto keltaisella pohjalla on hyvä, tosin tulee vähän Kaleva mieleen, joten siinä mielessä ei ehkä kannata ainakaan koko pohjaa laittaa keltaiseksi.. Tai enpä tiedä, niin makuasia! :)

 4. Terhi Halonen Says:

  Vekkulin näköinen olento, kiva idea laittaa tommonen ötökkä seikkailemaan ja opettamaan sivuille. :-) Sama ajatus tuli mullakin mieleen kuin Markuksella eli valkoinen väri voisi olla jotain muuta. Tuleeko kirjaan useampia osia, kun tuossa on ykönen kannessa? Eipä muuta tule tässä vaiheessa mieleen…

 5. brouva.... Says:

  Moi! Aikas magee! Hyvä Pietu! Valkonen ei kyllä mullakaan häiritte, ja pate näyttää oikein hyvältä!

 6. Anna Karppanen Says:

  Joo, en ole asiantuntija mutta kannattaa miettiä sitä että kun kirja on kaupan hyllyssä että se erottuisi ja ”tarttuisi” käteen, kansikuva ja väritys pitäisi olla houkutteleva. Näin muuten erään kirjan myynnissä jonka sisältö oli varmasti ok mutta kirjan kansi taisi olla ihan valkoinen. En ostanut sitä kannen takia- se oli luotaantyöntävä. Tämä on niin hyvä kirja että kannattaa olla myös myyvän näköinen että kauppa käy.

 7. nimetön graafikko Says:

  Kokeile pianonkoskettimia jotka jatkuu kirjan selkään ja siten taatusti pomppaa hyllystä.

 8. pietu Says:

  Kiitokset ehdotuksesta. Tuotahan voisi tosissaan testatakin!

Kommentoi