Mallisivu 1: Basso

No niin, sitten itse asiaan… Tässäpä ensimmäinen maistiaissivu Pianovapari.com-kirjasta. Tämä tulee olemaan myös itse kirjassa ensimmäinen sivu heti sisällysluettelon jälkeen. Pianovapari.com-kirjan käyttäjillä otaksutaan olevan esitietona auttava nuotinlukutaito tai jos ei ole, niin se on helppo hankkia muista lähteistä. Kirjassa ei siksi käsitellä yleismusiikillisia alkeita, vaan lähdetään suoraan pianovaparin alkeiden suuntaan.

Kirjan opetussivut ovat yleisestikin tämän mallisivun kaltaisia: vähän tekstiä sekä tarpeen mukaan kuvaa ja tehtäviä. Biisisivuilla on yleensä pelkkiä biisejä. Voit klikata kuvaa suuremmaksi. (Kuva on tarkoituksella vedoslaatua.)

Pianovapari.com - Mallisivu: 01. Basso

Kuten aina, olen hyvin kiitollinen kaikista kommenteista – niin sisällön kuin ulkoasunkin suhteen. Sana on vapaa!

4 Responses to “Mallisivu 1: Basso”

 1. Juha-Pekka Kuusela Says:

  Tuo ympyrän tapainen jossa ykkönen on ylhäällä ei oikein näytä hyvältä mielestäni muuten ihan ok taittoa.

 2. Nizzine Says:

  en ymmärrä mitään noista soituopeista tai pohjanuoteista, koska en ole niitä opiskellut, mutta ensimmäinen sivu vaikuttaa ihan pätevältä, sellaiselta jonka uskoisin löytäväni harrastelijakirjasta. 10 pistettä!

 3. pietu Says:

  Nizzine: Lämmin kiitos… :)

  Juha-Pekka: Tuosta ”piparista” tuli palautetta jo siinä kannen yhteydessä. Pitääpä pistää korvan taakse, että täytyisikö sille tehdä jotain. Haluaako joku muukin kommentoida piparia?

 4. Laura Says:

  minä tykkään tästä sivusta ja pipari on jees =) kovasti odotan jo seuraavaa sivua. Onkohan siinä soittotehtäviä ;)

Kommentoi